2021-10-06 12:08:31• hírek • Bede Emőke

Többéves börtönbüntetése elől menekült volna a Peténél lekapcsolt férfi

A petei átkelőnél szolgálatot teljesítő határőrök kedden őrizetbe vettek egy román állampolgárt, aki csomagok közé bújva próbált meg kiszökni az országból – tájékoztat legfrissebb közleményében a hatóság.

A szóban forgó, román rendszámú személyautó kedden, 16 óra körül érkezett meg a határátkelőhöz, a kormánynál pedig egy 20 éves, Suceava megye fiatalember ült. A C.B. által vezetett autó átvizsgálásakor a hátsó ülésre pakolt táskák és ruhák alatt a határőrök egy 30 éves, ugyancsak Suceava megyei férfira bukkantak. D.B.-t a román hatóságok közlekedési bűncselekmények, minősített lopás és testi sértés elkövetése miatt körözik, mi több, nevére a bíróság európai szintű elfogatóparancsot adott ki, hiszen a férfinak már rég meg kellett volna kezdenie a rá kiszabott szabadságvesztés letöltését.


Az öt év börtönre ítélt D.B.-nél ezen felül egy hamis autóvezetői engedélyt is találtak, így már nem csak jogtalan határátlépés kísérlete, de hamisításban való bűnrészesség miatt is felelhet majd a törvény előtt. Nem úszta meg ezen felül az autóvezető sem, hisz őt jelenleg illegális határátlépésben való bűnrészességgel gyanúsítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: